Hai la școală, la cea de jurnalism...


Se anunță admiterea la școala de jurnalism, cea de la CIJ pe care io alint ca ȘSAJ...Îs absolvent, fără merite ce-i drept(am mai scris despre asta aici), al acestei minunate instituții. Am fost în promoția a II-a, mâine-poimâine își termină studiile cea de-a treia, iar acum așteptăm să vedem cine mai nou va veni la școală...

O recomand cu cea mai mare încredere, merită orice efort, iar dacă vrei să faci jurnalism de calitate, apoi e cea mai potrivită insituție. Pe bune...Doar cu o condiție, să vrei să faci jurnalism...Atâta tot, restul vine din urmă!!! Așa că oameni buni, viitori buni jurnaliști, hai la școală!!!

Comentarii

  1. Salut, Cristi! This is Cluj speaking (tiza de la LMA). Intai de toate, doua lucruri: 1. La multi ani! Chiar daca e cu intarziere (de fapt, nici nu sunt sigura daca esti pe 17 sau 18), oricum iti doresc sanatate, bucurii si bani multi in punga!
    2. Aflu cu uimire, dintr-o postare de-a ta pe blog (am dat inamplator peste ea), ca esti in relatii de rudenie cu Lucia Bacalu, am inteles corect? Wow! Si tot timpul asta ai tacut ca un motan!
    Acum, la subiect: vreau si eu sa depun dosarul la SSAJ, drept care as fi vrut sa aud ceva sfaturi/comentarii/whatever de la tine, ca un absolvent si specialist in acest domeniu.
    Problema e ca acum nu sunt in MD si nu reusesc sa vin pana la termenul-limita. Crezi ca as putea depune prin e-mail, sau poate vor prelungi perioada de admitere? Anyways, scrie-mi te rog ceva detalii despre ei. Stiu ca ai avut doar cuvinte de lauda, dar as vrea detalii (cat de intens se preda, ce si cum se face, daca mai ramane timp de alte activitati, etc). Mersi mult! Te-am tzucat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Cristina... Asta Cristina Mogaldea???
    Nu stiu daca e posibil dupa termenul limita. In orice caz poate sa timiti dosarul tau prin cineva, iar la testare si la interviu sa poti veni, asta daca te selecteaza...In orice caz trebuie de vorbit si cred ca se poate...In alta ordine de idei scoala e foarte intensiva...Timp liber o sa ai, insa nu stiu daca o sa reusesti sa faci si altceva, desi nu este imposibil. Unica condiie e sa-ti placa jurnalismul si sa muncesti mult...E serioasa scoala si dupa u an chiar te apuci de jurnalism linistit si fara nicio problema...Daca mai ai intrebari imi scrii pe cjardan@gmail.com sau ID-ul de messenger trubaneagra...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristian, sa inteleg ca esti originar din Ungheni. Eu ma numesc Ivan Goncearuc, sunt director executiv la ONG Free Football, si organizez turnee de fotbal pentru pici under 15, as vrea sa discut cu tine despre un potential turneu la Ungheni.
    In cazul in care te intereseaza intra pe ivangoncearuc.blogspot.com si mai vorbim acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. diana18:05

    pe la SSAJ deam am fost, iaka si pe blogul tau intru, si ies si iar intru si tot foaie alba gasesc :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Expressul de Ungheni

Cu Dragobetele pe voi toţi

Răzvan Cociş, U Cluj şi subsemnatul...