Pentru "oaspeţii sub acoperire"!!!

Se dedică "oaspeţilor sub acoperire" de pe grupul basarabenilor din Cluj de pe yahoo... Scrie Alexandru Furtună, licenţiat în Ştiinţe Politice la UBB... Vă rog să citiţi mesajul!!! E valabil pentru toţi "oaspeţii sub acoperire" de pe facebook, twitter, forumuri, etc. etc.

Daca sunt "oaspeti sub acoperire" pe acest grup public, va rog sa va ganditi de 10 ori daca merita sa dati in gat oamenii care se implica in dezvaluirea adevarului despre ceea ce se intampla in tara noastra.
Insasi faptul ca cititi aceste randuri, indiferent de etnia Dvs, presupune o oarecare cunoastere si intelegere a culturii si a subculturilor celor care vorbesc limba romana.
Oricat nu ati castiga de pe urma unor astfel de activitati, in fond si la urma urmei, vor avea de pierdut toti, inclusiv DVS. Ceea ce urmeaza sa se intample in Moldova nu e doar trist, ci jalnic! Moldova e deja in criza de ceva timp. Remitentele au scazut cu mai mult de 30% fata de anul trecut, iar acum urmeaza sa plece putinii investitori straini si sa nu mai vina altii cel putin in urmatorii 2 ani. Totul datorita guvernarii imbecile din ultimii 8 ani. Totul datorita faptului ca guvernarea comunista a recurs la distrugeri intr-un moment de cumpana; la tensionarea spiritelor intre etnii pentru a doua oara in ultimii ani. La accentuarea romanofobiei cu cel putin 2 ocazii in aceeasi perioada!
Poate la unii memoria e scurta, dar sa ne aducem aminte de 2002, an in care am fost prezent si eu la protestele de la Chisinau. Au fost de cel putin 10 ori mai multi oameni in strada, dar nu au fost distrugerile de acum. Poate mai tine minte lumea de "oraselul" de corturi, de saptamani de proteste, etc. etc. A urmat o mare dezamagire si tradare a propriului electorat de catre cel care se declara mare roman.
A urmat scaderea puterii de cumparare la majoritatea populatiei, populatie care a plecat peste hotare. Populatie care la ora actuala subventioneaza existenta relativ decenta celor care au ramas in tara. Aceeasi crestere economica cu care se lauda Voronin e datorata exclusiv cresterii remitentelor an de an.
Ce s-a produs in Moldova? R: nimic.
S-a vandut, s-a cumparat - atat.
80% din bugetul tarii = bani din TVA. TVA in Moldova, pt cine nu stie = 20% - mai mare decat in majoritatea tarilor din UE.
Unde in lume s-a vazut ca o tara predominant agrara sa importe mai multe produse alimentare decat produce??? R: in R. Moldova.
Intre timp, familia Voronin isi sarbatoreste 1-ul miliard de usd in 2006-2007, iar acum (informatie neconfirmata) se vorbeste despre al 2-lea miliard... Intre timp putinii oameni de afaceri profitabile, cu idei si capacitate de a crea locuri de munca, sunt deposedati de ele si pleaca in strainatate. ..
Intrebare pentru voi, cei care cu atata inversunare ii aparati pe cei care distrug sistematic tara si oamenii: voi intelegeti macar o clipa ca acest lucru nu poate dura la infinit? Oamenii o sa inteleaga odata si odata ca sunt indobitociti si tinuti ca sclavii din antichitate. Ca li se fura demnitatea, li se fura autoaprecierea, ca in mod organizat sunt transformati in animale a caror singura preocupare si singurul scop in viata e sa-si dobandeasca hrana. Multi au inteles si au plecat. Multi vor intelege acum si vor pleca. Si nu va mai fi ca pana acum. Oamenii nu vor mai cumpara apartamente si case in Chisinau. Valoarea lor o sa scada, se vor plati impozitye mai mici, nu vor fi bani pentru bugetari. Se vor lua imprumuturi externe cu %-te imbecile. Tara, impreuna cu voi, impreuna cu copiii vostri va deveni sclava care munceste doar pentru a-si plati datoriile.
Iar comunistii ce vor face? Vor face ceea ce fac intotdeauna. .. ceea ca au facut si acum impreuna cu "micutul cadavru politic" - vor transfera vina pe altcineva, isi vor creea noi inamici, vor urla sus si tare ca romanii sunt de vina...
Si ce va fi pe urma?
La marginea colapsului, chiar inainte de perioada cea mai nasoala, vor pleca cu totii in "concediu" sa-si cheltuie averile, si ii vor lasa pe altii sa manance rahatul pe care l-au facut...
Voi va simtiti bine ca participati la asta?
Voi dormiti bine noaptea?
Mai ales ca stiti ca acei carora le faceti servicii murdare va arunca 2 banuti in timp ce ei fac milioane. MAI ALES ca ei OMOARA, CALICESC si injosesc o generatie tanara, si tot mai putin numeroasa...

Noapte buna si vise placute!

Comentarii

  1. Se simt bine ca au participat si vor participa la aceasta. De dormit, poate nu... Dar ce mai conteaza somnul cand conturile din Finkombank cresc ca pe drojdii?

    RăspundețiȘtergere
  2. ifort14:17

    ioi, do'mneee, ce onoare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos, dar fara folos. Obrazul gros ca tureatka nu se strapunge cu asemenea apeluri, din simplu motiv ca gnidele la care se face apel n-o sa inteleaga jumatate din ce e scris aici (remitente, TVA, cadavre politice...), important e sa fie buzunaru' plin, gusha umflata, s-aiba shi be sh shi manca. Progeniturile o sa si le trimita la studii in strainatate, probabil, (inclusiv Romania) si o sa le sfatuiasca sa nu se mai intoarca, asa ca ... "dupa noi, potopul"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim15:14

    da... pacat ca doar cei carora ne pasa cu adevarat intelegem... insa cei care alimenteaza crimele si faradelegile au motive mult mai "bune" pentru a merge mai departe cu aceasta minciuna si coruptie la nivelul cel mai inalt. Vremea eroilor gen Robin Hood sau Ioana D'Arc care lupta dezinteresati de propria avutie in spiritul propriului popor a trecut de mult. Prieteni, nu va faceti inima rea, traim totusi un moment istoric... si poate ca de undeva se va face dreptate. Sa scape cine poate din mizeria asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos spus, adica scris, dar eu raman la parerea ca daca vreai ca un porc sa te inteleaga, trebuie sa te comporti si tu ca un porc, adica sa raspunzi cu aceeasi moneda. Asa, ca in Vestul Salbatic, doar ca noi tre sa ne numim Estul Sarantoc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim23:14

    Toti ştiu sa vorbeasca dar sa faca nimeni,pai noi sa fi fost uniti,uniti adica moldovenii şi nu trebuie sa fii pork trebuie sa fii OM şi un om deştept...ca sa ıntelegi totul...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Expressul de Ungheni

Seattle - un oraș în care mi-ar plăcea să trăiesc

Cu Dragobetele pe voi toţi