Selectionerul Moldovei, Igor Dobrovolski aproape de Pandurii Târgu Jiu



Ştirile ProTV Chişinău anunţă că selecţionerul naţionalei Republicii Moldova, Igor Dobrovolski a semnat cu Pandurii Târgu Jiu. De la 1 ianuarie 2008 acesta va fi noul antrenor al gorjenilor şi va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare a pandurilor.
Surse din cadrul federaţiei au declarat că nu cunosc detalii despre viitorul carierei actualului antrenor al naţionalei de fotbal. Contractul lui Dobrovolski cu Federaţia Moldovenească de Fotbal se încheie la 31 decembrie 2007. Pe de altă parte, la Gala Fotbalului Moldovenesc din 21 decembrie, preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu va anunţa oficial cine va antrena Selecţionata Moldovei de la 1 ianuarie 2008.
Dobrovolski este cel mai titrat jucător de fotbal născut în Moldova, campion olimpic în 1988 cu URSS. A jucat la campionatul mondial din Italia 1990, şi cel european în 1992 şi 1996 în componenţa naţionalei ruse.
Ca selecţioner al Moldovei a reuşit un parcurs remarcabil în grupele de calificare pentru EURO 2008, ocupând la final locul 4, Grupa C, devansând Ungaria. În clasamentul FIFA pe naţiuni, selecţionata de fotbal a Moldovei ocupă locul 52, cu peste 40 de locuri faţă de anul trecut.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Expressul de Ungheni

Cu Dragobetele pe voi toţi

Răzvan Cociş, U Cluj şi subsemnatul...