Revoltat şi indignat de marasmul comunist de pe la noi



Deja e culmea. Nu ştiu ce să mai cred şi ce să înţeleg. Iată că brava noastră procuratură s-a apucat de lucru. Justiţia noastră lucrează, iar cineva veghează site-uri, forumuri şi mai ales cei ce comentează. Ce tristă ţară mai avem.

Cei anchetaţi refuză să vorbească. Tac şi aşteaptă. Aflu că ar fi foarte speriaţi. Îi cred, dar nu îi înţeleg. Măi fraţilor, vuieşte internetu, sar televiziunile, ziarele sunt sigur că vor scri, iar voi tăceţi. Faceţi lumină, aduceţi detalii şi făceţi-ne să înţelegem în ce ţară trăim şi la ce să ne mai aşteptăm.

Altfel mă întrebam şi eu aşa, de unde or fi avînd bravii noştri procurori adresa tipului unde au făcut percheziţia ? De pe IP-uri aflu că numai providerii pot oferi un astfel de detaliu. Eu vreau să cred că semnarea contractului între furnizorul de servicii de internet şi beneficiarul acestuia înseamnă o relaţie personală, iar datele de pe acolo sunt confidenţiale, nu-i aşa??? Altfel ce să mai cred? Că mă trezesc cu doi poliţai la uşă poimâine dimineaţă când voi scrie clar şi răspicat, HAI ROMÂNIA!!! Şi dacă bate, apoi am să instig pe toţi să mergem în PMAN să sărbătorim, mama ei de anticonstituţionalitate!

P.S. Unimedia a dat şi dă dovadă de curaj şi înţelepciune în acest caz. Un exemplu pentru toţi cei ce au comentatori pe site. Bravo lor!

Imagine: www.unimedia.md

Comentarii

  1. Anonim21:48

    trist, nu am ce să mai adaug ... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim16:59

    nu stiu cu ce gandeste procuratura, dar daca lucrurile o sa evolueze in aceeasi directie, atunci, intrun timp foarte scurt, oamenii (ne)legii vor trebui sa aresteze o groaza de oameni pentru faptul ca acestia au opinii care nu convin cuiva. iar acesti oameni, din cate banuiesc, nu sunt 10 sau 100 ... ci e o forta care la nevoie va sti sa riposteze.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Expressul de Ungheni

Cu Dragobetele pe voi toţi

Răzvan Cociş, U Cluj şi subsemnatul...