OdN, Nina Neculce şi mass-media MD


Ca să nu vorbesc numai de Expresul de Ungheni, că poate enervez, am să încerc să vorbesc despre unul dintre prietenii noştri şi în anumite cazuri un exemplu de urmat!

Aţi auzit de Observatorul de Nord? La moment este considerat de anumiţi experţi media din Moldova drept cel mai bun ziar local din republică. Apar săptămânal din 1998 (la 3 noiembrie împlinesc 10 ani), iar la moment au un tiraj de 7215 de exemplare, cel puţin atât declară.

Au o echipă bună şi talentată. Asta explică în mare parte şi succesul lor. Astăzi am fost vizitaţi de Nina Neculce, unul dintre reporterii publicaţiei. O jurnalistă sinceră, deschisă, şi foarte omenoasă. Am vazut un tip destul de rar de jurnalist pentru care frumosul, bunătatea, lucrurile sfinte reprezintă subiecte de scris. Şi se pare că în cazul Sorocii şi a OdN-ului merge treaba.

P.S. Ca să fiu corect, apoi de fapt ziarul local de Bălţi, Spros i Predlojenie e cel mai tare, doar că acesta merită o discuţie aparte. Şi poate altă dată.

Comentarii

  1. Anonim11:50

    Citi ani are?(reporterul) . Ii bunisoara?

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim14:45

    interesant, cine sunt expertii? sa nu-mi spui ca dumitale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu dau nume, dar sunt surse foarte credibile...poate mai mult decat credibile...

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim21:40

    Nasc si la Soroca oameni... Ii cubnosc bine si ma bucur mult ca a mai descoperit cineva intiligenta si profesionalismul OdN-istilor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Expressul de Ungheni

Seattle - un oraș în care mi-ar plăcea să trăiesc

Cu Dragobetele pe voi toţi