Să consumăm mai puţin


Am primit un link foarte interesant. O povestioară despre societatea asta de consum care uşor uşor ne invadează. Sau despre goana noastră după stuff-uri (bunuri de consum)...E despre starea de fapt a lucrurilor în Statele Unite, dar cu siguranţă ne afectează.
E nevoie de puţină răbdare pentru a vedea clipuleţul, 20 minute, şi un pic de engleză...Dar se merită... Îţi pui anumite întrebări despre tot ce înseamnă viaţa noastră într-un nou mileniu...
Da, e vorba de ecologie, de problemele globale care încep să ne frământe, doar că abordarea e excelentă şi foarte interesantă...

Comentarii

  1. Anonim14:17

    sa stii ca sunt multe semne de intrebare cu societatea de consum chiar iti recpman sa vezi filmul documentar The corporation si dupa ce o sal vezi o sa-ti apara si mai multe semne de intrebare si chiar unele raspunsuri.Good luck mah!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim21:58

    Mi-a plăcut mult "The story of Stuff with Annie Leonard". Este original şi simplu. Concomitent, într-o formulă compactă a fost expusă una dintre problemele majore ale civilizaţiei contemporane - cultul omului consumator.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Expressul de Ungheni

Seattle - un oraș în care mi-ar plăcea să trăiesc

Cu Dragobetele pe voi toţi